Astor

It has always been, and will always be, about quality. We're passionate about ethically sourcing the finest coffee beans, roasting them with great care. We'd like to hear your message!

Quick Contact

U Volkswagen-u bonus skoro 5.000 evra po radniku

U Volkswagen-u bonus skoro 5.000 evra po radniku

Povećanja bonusa su u toku u Volksvagenu. Nemačka grupa isplatiće zaposlenima gotovo 5000 evra bonusa za odličnu godinu u 2019. godini. To je 4% više nego u 2018. godini, što je već bilo sinonim za povećanje bonusa u odnosu na 2017. godinu.
Prošlogodišnji bonus već je bio odličan za zaposlene u Volksvagenu u Nemačkoj. 100.000 zaposlenih dobilo je 4.750 evra premije, što je 16% više u odnosu na 2017., ali u periodu koji je još uvek obeležen troškovima povezanim sa skandalom sa dizelgateima. Ove godine, Volksvagen će platiti 4.950 evra svojim trupama, posebno kako bi nagradio „napore“ zaposlenih u „proizvodnji turbulencija“.

Međutim, situacija za 2020. godinu za Volksvagen nije ružičasta: koronavirus, globalna ekonomija i, pre svega, nesuglasice unutar upravnog odbora tokom komplikovanog pokretanja električnog dometa ID. "Početak Golfa je sve samo ne fluidan, a situacija je teško bolja sa ID.3", rekao je šef radnog veća Bernd Osterloh, koji objašnjava da "ono što mi nedostaje je konkretni odgovori uprave na hitna pitanja ".

Softverski problemi u dizajnu ID.3 predstavljaju trn u strani Volksvagena koji ga namerava da koristi tokom evro fudbala za nekoliko nedelja, iskorištavajući izlaganje događaja. Ali za sada, „naročito se mora poboljšati korišćenje nemačkih fabrika“, precizira Osterloh.

Podeli članak: